Dit is de archiefsite van More Music! 2017.
Klik hier voor de huidige editie.

'Sonar Room'

Clark uk, Warp

Blank Mass uk, Sacred Bones

Ash Koosha ir/uk, Ninja Tune

zaterdag 15 april — Concertgebouw Brugge

deuren 23u30 → start 00u00 → einde 03u00 → Concertzaal scène (staand)

Tickets

'Sonar Room' — Vvk €17 Add €20

All-in tickets za 15.04 — Uitverkocht!

Excl. €2 online reservatieClark Live / uk, Warp
→ 02u00

Ft. choreography by Melanie Lane

Na zeven albums voor het legendarische Warp Records bracht Clark met zijn self-titled LP in 2014 een perfect overzicht uit van zijn veelzijdig oeuvre. De plaat bracht hem defintief op het voorplan en was één van de beste electronica-albums van dat jaar.

Clarks tracks balanceren minutieus tussen atmosferische electronica enerzijds en alles verzengende dancefloorbangers anderzijds. Naast zijn werk op Warp schreef Clark ook de soundtrack voor de Frans-Britse Serie 'The Last Panthers' in 2016. Het geeft blijk van zijn eindeloze veelzijdigheid als producer.

Op More Music! presenteren we de nieuwe liveshow van Clark, met live choreografie van Melanie Lane. Op 7 april brengt Clark zijn nieuw album 'Death Peak' uit op Warp.

'The word is ending, and Chris Clark is writing its soundtrack'

— PitchforkBlanck Mass Live / uk, Sacred Bones
→ 01u00

Soloproject of Fuck Buttons’ Benjamin John Power

Benjamin John Power a.k.a. Blanck Mass is één van de leden van het legendarische elektrodrone duo Fuck Buttons. Zijn solowerk combineert de intensiteit en opbouw van postrock met stompende EBM-beats tot donkere maar toch uiterst dansbare lappen electronica. In maart wordt een nieuwe plaat verwacht op het toonaangevende Sacred Bones label (Moon Duo, David Lynch, The Men). Aangestuurd door machtige analoge drones en subbassen is Blanck Mass live een allesomvattende en overweldigende ervaring die iedereen minstens één keer in zijn leven moet ondergaan!

'Punishing!'

— Consequence of Sound

'Simultaneously soothing and sweepingly grandiose, esoteric and surprisingly accessible!'

— Fact MagazineAsh Koosha Live / uk-ir, Ninja Tune
→ 00u00

Teheran-born, London-based composer, producer & filmmaker

Ash Koosha is een in Teheran geboren maar in London residerende componist, filmmaker, innovator en politiek activist. Door zijn aangeboren synesthesie – een vermenging van de zintuigelijke waarnemingen – ziet de producer geluiden als kleuren. In combinatie met zijn scholing in de klassieke muziek, oosterse invloeden en zijn vroege fascinatie voor computers en software resulteert dit in haast buitenaardse, maar toch meeslepende en vaak dansbare elektronicatracks. Zijn liveshow triggert Ash Koosha via een Oculus Rift bril, waarmee hij het publiek meesleept in een virtual reality-versie van zijn gelauwerde tweede album 'I AKA I'.

Het verhaal van Ash Koosha (hij werd gevangengezet na een concert met zijn rockband in thuisland Iran waarna hij moest vluchten naar London) is er één met een enorme relevantie. Het kreeg een nieuwe dimensie toen hij zich wegens de 'Muslim ban' van president Trump genoodzaakt zag zijn USA-tour te annuleren. Ash Koosha schreef hierover een beklijvend statement, een aanklacht tegen censuur en onderdrukking en een oproep voor openheid en uitwisseling tussen mensen en culturen.